Advertisement

Bartın'da Sel Felaketi 1998 : Batı Karadeniz'de sel felaketi! Sinop, Bartın ve Kastamonu ... : Bartin sel 1998 bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor.

Bartın'da Sel Felaketi 1998 : Batı Karadeniz'de sel felaketi! Sinop, Bartın ve Kastamonu ... : Bartin sel 1998 bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor.. Bartın valiliği ve bartın belediyesi vatandaşları olası bir sel baskınlarına karşı hoparlörlerden uyardı. Bartın'da yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi. 6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık. Bartın'da dün yaşanan sel felaketinde kaybolan çocuğun cansız bedeni bulundu. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı.

Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede, sel sularına kapılan biri bölgede sel nedeniyle evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar, ekiplerce güvenli bölgelere alındı. Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z. Sel geliş anında kaydedilen en korkutucu 10 görüntü. Bartın'da etkili olan sağanağın ardından yaşanan sele kapılan 70 yaşındaki i̇smail çeliktaş'ın cansız bedenine ulaşıldı. Bartında selin ardından hasar tespit çalışmaları başlatıldı.

Bartın'da Sel Felaketi...
Bartın'da Sel Felaketi... from www.gundem67.com
Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Kar ve ardından başlayan yağmur sonrası bartın irmağı sularının yükselmesi vatandaşları tedirgin etti. Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel. 14.438 views11 years ago haberinizolsundiye. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede, sel sularına kapılan biri bölgede sel nedeniyle evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar, ekiplerce güvenli bölgelere alındı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 16 yıl geçmiş.

Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi.

Sel geliş anında kaydedilen en korkutucu 10 görüntü. 22 yıl önce gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız. Bu görüntüler felaket filminden değil. Ak parti bartın milletvekili yılmaz tunç, bartın'ı sel riskinden koruyacak barajın artık su tutmaya başladığını belirterek şunları söyledi Amatör kameraya yansıyan görüntülerde araçların sele kapılması, evlerin ise sulara gömülmesi yer aldı. Hasib akkaya'ya ait olduğu öğrenilen binanın karşısında olan ve komşusu fatma gölce olayın yaşandığı anı anlattı. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bartının hasankadı beldesinde sel felaketi yaşanıyor. Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Bartın i̇li çarkaz beldesinde ise sel sularına dayanamayan 3 katlı bir bina tamamen çöktü. Can kaybının yaşanmadığı olaylarda aracı suya kapılan boran ezer, o anları cep telefonuna kaydetti. Son üç gündür devam eden yoğun yağış, nedeniyle bartın'da felakete ramak kaldı.

Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel. Afet ve durum yönetimi merkezi tarafından yapılan yazılı açıklamada, özellikle amasra ve kurucaşile ilçelerinde etkili olan sel felaketine maruz kalan vatandaşlar için yapılan. Sel geliş anında kaydedilen en korkutucu 10 görüntü. Bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998 yılında meydana gelen büyük sel felaketinde 180. Ak parti bartın milletvekili yılmaz tunç, bartın'ı sel riskinden koruyacak barajın artık su tutmaya başladığını belirterek şunları söyledi

Bartın, Sinop ve Kastamonu'da sel felaketi: 1 kişi kayıp
Bartın, Sinop ve Kastamonu'da sel felaketi: 1 kişi kayıp from static.birgun.net
16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartin sel 1998 bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor. Bartın'da yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası kurucaşile ve çakraz sahilinde çok sayıda işyeri ve ev sular altında kalırken, araçlar ise denize sürüklendi. 4 kişinin can verdiği büyük sel felaketinde ortaya çıkan fotoğrafların aynısı, bugün giresun'dan geliyor…

Bartın'da yaşanan sel felaketinde otobüslerde ve araçlarında mahsur kalan 83 kişinin nefes kesen kurtarılma anları saniye saniye.

Kar ve ardından başlayan yağmur sonrası bartın irmağı sularının yükselmesi vatandaşları tedirgin etti. Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Bartın'ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Bartın irmağı'nın seviyesinin yükselmesi ile birlikte, yalı mevkisinde bulunan ırmak kenarında işyeri olan esnaflar herhangi sel baskınına karşı önlem aldı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartının hasankadı beldesinde sel felaketi yaşanıyor. Bartın'da yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi. Bartında selin ardından hasar tespit çalışmaları başlatıldı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde otobüslerde ve araçlarında mahsur kalan 83 kişinin nefes kesen kurtarılma anları saniye saniye. Bartın'ın çakraz sahilinde yaşanan sel felaketinde 3 katlı evinin çökmesi ve arabasının denize sürüklenmesini saniye saniye. Bartın i̇li çarkaz beldesinde ise sel sularına dayanamayan 3 katlı bir bina tamamen çöktü. Şehrin büyük bir bölümünün sular altında kaldığı o günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle. Bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998 yılında meydana gelen büyük sel felaketinde 180.

Bartında sel felaketi yeni görüntüler. Hasib akkaya'ya ait olduğu öğrenilen binanın karşısında olan ve komşusu fatma gölce olayın yaşandığı anı anlattı. Ak parti bartın milletvekili yılmaz tunç, bartın'ı sel riskinden koruyacak barajın artık su tutmaya başladığını belirterek şunları söyledi 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede, sel sularına kapılan biri bölgede sel nedeniyle evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar, ekiplerce güvenli bölgelere alındı.

Bartın ve Sinop'ta sel felaketi! Yol çöktü, köprüler ...
Bartın ve Sinop'ta sel felaketi! Yol çöktü, köprüler ... from cdn.yeniakit.com.tr
Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Hasib akkaya'ya ait olduğu öğrenilen binanın karşısında olan ve komşusu fatma gölce olayın yaşandığı anı anlattı. Bartın'a bağlı hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağışlar sonrası sel felaketi meydana geldi. 1998 yılında tekirdağ şehir merkezini altüst eden sağanak yağmurun görüntüleri. Bugün 1998 sel felaketinin 22. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı. Bartin sel 1998 bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor.

11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı.

Ve maalesef bir türlü son. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Can kaybının yaşanmadığı olaylarda aracı suya kapılan boran ezer, o anları cep telefonuna kaydetti. Bartın sel felaketi havadan böyle görüntülendi. Bu görüntüler felaket filminden değil. 1.176 views4 years ago bartin olay medya. 1998 sel felaketinin yıl dönümü. Bartın i̇li çarkaz beldesinde ise sel sularına dayanamayan 3 katlı bir bina tamamen çöktü. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış halde bulundu. Hasib akkaya'ya ait olduğu öğrenilen binanın karşısında olan ve komşusu fatma gölce olayın yaşandığı anı anlattı. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Bartın'da 1998 yılında yaşanan sel afetinin bugün yıl dönümü.

Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası kurucaşile ve çakraz sahilinde çok sayıda işyeri ve ev sular altında kalırken, araçlar ise denize sürüklendi bartın sel. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor.

Post a Comment

0 Comments